Danske virksomheder står med Ukraine

Mens virksomheder, regeringer og enkeltpersoner rundt om i verden kæmper for at forstå og reagere på de forfærdelige angreb på Ukraine, giver ukrainernes mod og styrke i lyset af denne terror os ét klart budskab: Vi skal alle stå sammen med Ukraine.

Vores team består af rigtige mennesker med rigtige værdier. Det er ikke alle vores venner, der er i fare, men nogle af dem er det. Det er ikke alle de steder, vi har boet og elsket, der bliver brutalt ødelagt, men det er nogle af dem. Så længe nogen af os er i fare, er vi det alle sammen: Vi må alle stå sammen med Ukraine.

Humanitær hjælp er af højeste nødvendighed

Vi på Vand og natur står sammen med adskillige andre hjemmesider om at støtte Ukraine med humanitært arbejde. Vi hjælper ved at samle penge sammen til Røde Kors. Det gør vi ved at gøre gratis reklame for de nævnte virksomheder her på siden. Alle penge indsamlet vil gå direkte til Ukraine uden nogen som helst former for beskæringer. VI har nu indsamlet 300.000 kr.

Røde Kors’ indsats i Ukraine

Røde Kors yder livreddende hjælp til mennesker i Ukraine og i de omkringliggende områder. Frivillige fra Røde Kors har uddelt mere end 90.000 mad- og hygiejnepakker til flygtninge og ukrainere, der er fanget i de besatte byer, givet førstehjælpskursus til mere end 12.000 mennesker, der gemmer sig på metrostationer og i beskyttelsesrum, og har leveret mere end 32 tons mad, tæpper, medicin, medicinske forsyninger, traumesæt og husholdningsartikler. De hjælper også med at sætte modtagelsescentre op for flygtninge i de omkringliggende lande, sådan at ukrainere på flugt kan komme i sikkerhed. Røde Kors yder også hjælp med at holde centrene forsynet med de fornødne midler. Flygtninge modtager her vand, hygiejnepakker, tøj og andre vigtige forsyninger.

Danske støtter

Her finder du et udvalg af de 60 danske virksomheder som har hjulpet os med at samle penge ind til Ukraine.

Cosmos Co

Cosmos Co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

Curvii

Curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

Bullmade

Bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world

Kids-world

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

Bedsteseng

Bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

TrueStory

Truestory

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

Friluft.dk

Friluft.dk

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Getresults

Getresults

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

OnlyTheBest.dk

OnlyTheBest.dk

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Psykolog Heidi Agerkvist

Psykolog Heidi Agerkvist

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

Become

Become

Digitalt reklamebureau med 37 ansatte.

TilHusOgHave

TilHusOgHave.dk

Tips og guides til hus og have.

Du kan læse mere om indsamlingen på ivaerksaetter.dk/saadan-indsamlede-vi-300-000-kroner-til-ukraine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *