Vi samlede ind til befolkningen i Ukraine igennem Røde Kors

Dagene i Ukraine skrider lige så stille frem samtidig med, at krisen bliver værre og værre. Situation for det ukrainske folk er forfærdelig. De har ikke adgang til læge og nødhjælp. Lige nu fylder ting som bæredygtighed ikke det store for dem. De tænker derimod på overlevelse og kunne komme ud af denne krig i live. 

Ukraines befolkning har brug for humanitær hjælp

Vandognatur.dk har valgt at hjælpe den ukrainske befolkning, da der virkelig er brug for det. Det er en humanitær krise, som desværre har kostet en masse uskyldige mennesker deres liv. Hvis ikke vi står sammen og hjælper, så vil det blot blive endnu værre.

Vi har valgt at gå ind i et projekt, der samler penge ind til Røde Kors. Det fungerer ved, at vi laver gratis udgivelser, som bliver betalt igennem vores støtter. På den måde er der samlet over 150.000 kroner ind til Røde Kors.

Hvordan ser det konkrete arbejde ud i Ukraine?

Det konkrete arbejde i Ukraine, som Røde Kors udfører, er lidt forskelligt. De befinder sig i det sydvestlige Ukraine, hvor de har 6 lagre fyldt med forskellige ting. Det er alt fra medicin og mad til tæpper. Det er alt sammen noget, som befolkningen skal bruge for at overleve. 

Derudover så hjælper Røde Kors også med at forsyne og etablere centre i nabolandene, hvor folk kan flygte til. Det er en vigtig del af hjælpen, da dem, der flygter fra Ukraine, også skal have hjælp. 

Røde Kors – sponsorer

Du kan herunder se alle de sider, der har været en del af projekter, der har samlet ind til Røde Kors. Pengene går ubeskåret til Røde Kors og nødhjælpen i Ukraine. 

Visma Rating

Visma Rating

Visma Rating skaber gennemsigtighed i det danske erhvervsliv med et komplet indeks over danske virksomheder og erhvervspersoner. Derudover laver Visma Rating også analyse arbejde og kreditvurderinger.ceret i en høj kvalitet med lang holdbarhed.

AndLight

AndLight

Vi tror på, at alle har mulighed for at skabe sin helt egen følelse af hjem. Design er mere end bare design; det er små stykker historie om det gode håndværk, der er med til at gøre ens hjem mere personligt. Bag ved hvert design findes der en historie som vi ønsker at fortælle, så du kan finde det helt rigtige design, der er med til at få dit hjem til at føles mere som dit hjem.

Land Højbede

Land Højbede

Land Højbede er prisbelønnet dansk produceret havedesign. Kollektionerne indeholder modulopbyggede højbede, kraftige plantekasser, espalier og bænke. Materialerne er cortenstål, galvaniseret jern og sort aluminium samt lærke-, mahogni- og egetræ. Vi arbejder både med private haver og professionelle projekter for vores mission er at skabe smukke grønne rum, der giver nærvær og bedre indeklima.

Hoppeguiden

Hoppeguiden

Hoppeguiden.dk er Danmarks største online trampolin guide. Du får al den viden du behøver for at vælge den helt rette type og størrelse trampolin. Du finder også masser af trampolin tests indenfor de forskellige typer og mærker af havetrampoliner. På bloggen kan du læse om hvordan du forebygger trampolinulykker, stormsikre din trampolin og meget mere.

Aktieskole.com

Aktieskole.com

Hos Aktieskole.com er vores mål at give forbrugerne de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af deres opsparing. Vores investeringsnørder hjælper med at give danskerne en flyvende start når det kommer til investering online hvad end de ønsker at investere i aktier, kryptovaluta, råvarer eller noget helt 4.

Berg Psykologi

Berg Psykologi

Berg Psykologi indehaves af Camilla Berg Kristensen autoriseret psykolog og erhvervspsykolog. Camilla praktiserer terapi i Gladsaxe og Søborg med speciale i stress. I kraft af hendes fortid som personalechef udøver hun også karriererådgivning i København, samt holder kursus i karriere, work-life balance og stress.

Blue Lobster

Blue Lobster

På Bluelobster.dk kan du følge Casper Schneidereit, der skriver om investering i ejendomme. Casper har siden 2014 opkøbt og udlejet boliger i primært udkantsdanmark. Hver måned læser 10.000 personer med på bloggen. Herudover har Casper også en Youtube-kanal, hvor der i dag er knap 4.000 subscribers.

byACRE

byACRE

byACREs mission er at nedbryde stigmaet relateret til reduceret mobilitet og sørge for at mennesker opretholder et aktivt liv uden at skulle gå på kompromis. Vi designer produkter til mennesker – ikke til patienter. Vores velovervejede, smukke og brugervenlige rollatorer har siden 2017 vundet mange af verdens mest prestigefyldte design og innovations priser.

Stigaard Grove Advokatfirma

Stigaard Grove Advokatfirma

Hos Stigaard Grove Advokatfirma har vi specialiseret os i at skaffe skadelidte privatpersoner erstatning. Når der er meget på spil, og modparten er professionel, har du behov for en erfaren og engageret rådgiver for at opnå et godt resultat. Vi hjælper kunden sikkert igennem processen, så de hurtigst muligt får den erstatning, de har krav på.

Watery

Watery

Watery er Danmarks største svømmeshop med over 150.000 glade kunder. Hos os finder du alt fra svømmeudstyr og badetøj til snorkeludstyr og paddleboards – og vores vandeksperter sidder hver dag klar til at hjælpe. Vi har selv en udvikler siddende i Ukraine, så derfor var det helt naturligt for os at støtte op om dette godhjertede projekt.

Johan & Jørgensen

Johan & Jørgensen

Johan&Jørgensen – Din Kiropraktor på Østerbro. Din Nakke, ryg og idrætsspecialist på Østerbro. Din Kiropraktor på Østerfælled Torv – Centralt på Østerbrogade i København. Ingen ventetid ved akutte problemer – Online booking. Mulighed for ultralydsskanning uden henvisning og ventetid. Mere end 25 års erfaring samlet samme sted.

Faktorfobi

Faktorfobi

Faktorfobi sælger UV badetøj til børn, teens og voksne. Faktorfobi har solgt UV beskyttende tøj og svømmeudstyr til danskerne siden 2010 og du får altid gratis fragt på Faktorfobi. Ud over badetøj finder du også snorkelsæt, svømmefødder, blebadebukser og meget andet på Faktorfobi.

Funguide

Funguide

Funguide er Danmarks største portal for oplevelser og aktiviteter. Vi inspirerer dagligt mere end 1500 besøgende med gode idéer til aktiviteter til polterabends, blå mandage, teambuilding, oplevelsesgaver eller bare gode idéer til en sjov aften eller weekend.

BallonMads.dk

BallonMand.dk

BallonMand.dk er Danmarks største udbyder af ballondyr og ansigtsmaling, med over 40 ansatte dækkes det meste af landet uden transport omkostninger.
Vi sørger for glæde og underholdning for børn i alle aldre. Lige fra dagpleje børn til de voksne til en 60 års fødselsdag. Børnene får hunde, sværd, enhjørninge og blomster. De voksne deltager i en times workshop med undervisning og konkurrencer.
Se videoer på hjemmesiden.

Compara

Compara

Compara er en dansk tag-rådgivningsvirksomhed, der har eksisteret siden 2006. Vi hjælper over 150 danskere om året med at få lavet nyt tag. Herudover tegner og udfører vi 15-20 førstesalgs- og tilbygningsopgaver. Vi er i dag 9 mand på vores kontor i Søborg.

Evermart

Evermart

Evermart forhandler et udvalg af over 12.000 produkter, fordelt på en bred vifte af kategorier – lige fra mobiltilbehør til husholdningsprodukter. Produktpriserne er skarpe, og der er gratis fragt på alle ordre. Evermart har siden 2014 ekspederet over 500.000 glade kunder.

SEOkris

SEOkris

Bag SEOkris står Kristoffer Føns, der i +10 år har arbejdet professionelt med søgemaskineoptimering (SEO). På SEOkris.dk kan du læse mere om, hvad du kan forvente af at samarbejde med Kristoffer og på bloggen få gode tips til selv at udføre SEO.

LivetSomSenior

LivetSomSenior

LivetSomSenior tilbyder et bredt udvalg af hjælpemidler til ældre og handicappede. Vi er eksperter indenfor hjælpemidler, og står klar med rådgivning og vejledning til at vælge hjælpemidler, som imødekommer den enkelte persons behov.

billigEmballage

billigEmballage.dk

billigEmballage.dk har altid konkurrencedygtige priser og vi arbejder altid på at have alle de typer emballage på lager, som du som kunde kan have behov for. Dag til dag levering af emballage til forsendelse. Køb din emballage hos os.

BedstTest.dk

BedstTest.dk

Hos BedstTest.dk sætter vi en ære i produkttests, hvor vi tester alle mulige forbrugerprodukter, så du som forbruger let kan finde et overblik over de bedste produkter, men samtidig også finde de bedste til prisen.

Du kan læse mere om indsamlingen på ivaerksaetter.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *